19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Narin Güran'ın Ağabeyi Enes Güran'ın İfadesi Ortaya Çıktı: "Kardeşime Kim Ne Yaptı Bilmiyorum"

Narin Güran'ın Ağabeyi Enes Güran'ın İfadesi Ortaya Çıktı: "Kardeşime Kim Ne Yaptı Bilmiyorum"

Enes Güran, ifadesinde olay gününü detaylıca anlatarak Narin'in kaybolmasından sonra yaşananları paylaştı. Kardeşine zarar verecek herhangi bir eylemde bulunmadığını ve olayla ilgili bilgisi olmadığını belirtti. Güran, aile içinde veya köyde Narin'in başına gelenlerle ilgili şüphe uyandıracak bir durum görmediğini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin Güran'ın Ağabeyi Enes Güran'ın İfadesi Ortaya Çıktı: "Kardeşime Kim Ne Yaptı Bilmiyorum"

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan 10 kişiden biri olan ağabey Enes Güran'ın ifadesi ortaya çıktı.

Enes Güran, olay günü Malatya'dan geldiğini ve yorgun olduğu için evde dinlendiğini belirtti. Narin'in Kur'an kursuna gitmek için evden ayrıldığını söyleyen Güran, kardeşinin kaybolduğunu annesi sorduğunda fark ettiğini ve o an itibarıyla aile ve köylülerle birlikte arama çalışmalarına katıldığını ifade etti.

Enes Güran, gözaltında verdiği ifadede, ilk gece kardeşinin bir yerde uyuduğunu düşündüğünü belirterek, sonraki günlerde endişelerinin arttığını dile getirdi. Olay günü yaşananları ve köydeki hareketliliği anlatan Güran, Narin'in bulunmasının ardından evdeki kadınların tartıştığını, olayın ailesi üzerinde büyük bir travma yarattığını aktardı. Narin'in kaybolmasının ardından yapılan arama çalışmaları esnasında ve sonrasında şüphelendiği bir durum olmadığını ifade eden Güran, kardeşini çok sevdiğini ve kimsenin ona zarar vermesini kabul edemeyeceğini söyledi.

Gözaltında kaldığı süreçte vücudunda oluşan izler ve telefon kayıtlarıyla ilgili sorulara da yanıt veren Güran, olayla ilgisi olmadığını vurguladı. Nevzat Bahtiyar’ın ifadesinde belirtilen suçlamaları reddeden Enes Güran, suçlamaların gerçek dışı olduğunu ve Narin'e zarar verecek hiçbir eylemde bulunmadığını savundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amca Salim Güran, Narin Cinayeti Soruşturmasında Yeniden İfade Veriyor

Amca Salim Güran, Narin Cinayeti Soruşturmasında Yeniden İfade Veriyor