19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Amca Salim Güran, Narin Cinayeti Soruşturmasında Yeniden İfade Veriyor

Amca Salim Güran, Narin Cinayeti Soruşturmasında Yeniden İfade Veriyor

Narin Güran cinayeti soruşturmasında amca Salim Güran, aracında tespit edilen DNA izleri ve geri getirilen telefon kayıtları nedeniyle yeniden ifadeye çağrıldı. Aile, Baro'nun atadığı avukat yerine özel bir avukat tutarak süreci takip ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Amca Salim Güran, Narin Cinayeti Soruşturmasında Yeniden İfade Veriyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada, amca Salim Güran hakkında yeni gelişmeler yaşandı. 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran'ın 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılmasının ardından gözaltına alınarak 2 Eylül’de tutuklanan Salim Güran, Narin'e ait DNA izlerinin aracında tespit edilmesi üzerine yeniden ifadesine başvurulmak üzere bugün adliyeye sevk edildi.

Amca Güran’ın adliyedeki işlemleri devam ederken, savcılık soruşturmayı derinleştiriyor. Salim Güran’ın telefonunda silindiği belirlenen mesaj ve ses kayıtlarının geri getirildiği, bu gelişme üzerine Güran’ın yeniden ifadeye çağrıldığı öğrenildi. Güran'ın ifadesi sırasında, Baro tarafından atanan avukatı kabul etmediği, aile tarafından özel bir avukat tutulduğu bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı: "Narin'e Bunu Yapanlar En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı"

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı: "Narin'e Bunu Yapanlar En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı"