19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem HÜDA-PAR: "Narin Güran'ın Ailesinin Partimizle Bağlantısı Yok"

HÜDA-PAR: "Narin Güran'ın Ailesinin Partimizle Bağlantısı Yok"

HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı, Narin Güran'ın ailesinin HÜDA-PAR ile hiçbir bağlantısının olmadığını, köyde HÜDA-PAR üyesi bulunmadığını ve bu olayın partiyle ilişkilendirilmesinin yanlış olduğunu ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
HÜDA-PAR: "Narin Güran'ın Ailesinin Partimizle Bağlantısı Yok"

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Avukat Serkan Ramanlı, Haberler.com YouTube kanalında sunucu Melis Yaşar'ın konuğu olarak açıklamalarda bulundu.

Narin Güran'ın ailesinin HÜDA-PAR ile ilişkisi olup olmadığı sorusuna yanıt veren Serkan Ramanlı, "Ailenin HÜDA-PAR üyelikleri yoktu. O köyde HÜDA-PAR üyesi bir kişi de yok. Son yerel seçim sonuçlarında da partimiz üçüncü parti oldu. HÜDA PAR üyesi o partide yok. Ailenin HÜDA-PAR'a yakınlığı da mevcut değil. DEM Parti başta olmak üzere birçok siyasi parti olayın veya ailenin partimizle ilişkilendirilmek suretiyle partimizin karalanması yönünde bir kampanya yürüttü. Halen de yürütüyorlar maalesef. Fail, suçlu, maktul, masum, mağdur her kesimden olabilir. Bir kişi HÜDA-PAR'lı diye yüzde yüz kusursuz olacak diye bir şey yok. Başka partiler ve başka aidiyetler için de bu geçerli" dedi.

Ramanlı, olayın partileriyle ilişkilendirilmesinin yanlış olduğunu belirterek, suçlunun kim olduğuna bakılmaksızın adaletin yerini bulması gerektiğini vurguladı.HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı, Narin Güran'ın ailesinin HÜDA-PAR ile hiçbir bağlantısının olmadığını, köyde HÜDA-PAR üyesi bulunmadığını ve bu olayın partiyle ilişkilendirilmesinin yanlış olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalet Bakanı Tunç'tan Narin Güran Cinayeti Açıklaması: "Gizliliğe Zarar Verecek Dezenformasyona Dikkat Edilmeli"

Adalet Bakanı Tunç'tan Narin Güran Cinayeti Açıklaması: "Gizliliğe Zarar Verecek Dezenformasyona Dikkat Edilmeli"