19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Feci Kazada Hayatını Kaybeden 4 Kişi Toprağa Verildi

Feci Kazada Hayatını Kaybeden 4 Kişi Toprağa Verildi

Batman'ın Kozluk ilçesinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren 4 kişinin cenazeleri, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde toprağa verildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Feci Kazada Hayatını Kaybeden 4 Kişi Toprağa Verildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinden Mardin'in Nusaybin ilçesine düğün yolunda yola çıkan pikap ile tırın çarpışması sonucu hayatını kaybeden 4 kişi, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde toprağa verildi.

Batman'ın Kozluk ilçesinde meydana gelen kazada, Medeni İba'nın kullandığı 06 FC plakalı pikap ile Mehmet Şirin A.'nın idaresindeki 23 BF 009 plakalı tır, Samanyolu köyü mevkisinde çarpıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada pikap sürücüsü Medeni İba, eşi Remziye İba, ablası Mensure Güler ve kızı Nesliha İba hayatını kaybetti.

Olay yerinde yaşamını yitirenlerin cenazeleri, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Sulubağ köyüne götürüldü ve toprağa verildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, yakınları tarafından dün gece saatlerinde defnedildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da Şiddet Gören Kadınlara Adli Yardım Protokolü İmzalandı

Diyarbakır'da Şiddet Gören Kadınlara Adli Yardım Protokolü İmzalandı