19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Diyarbakır'da Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgalarda toplam 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili polis incelemesi sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavga ve hastanede devam eden bıçaklı kavga sonucunda toplam 6 kişi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde merkez Kayapınar ilçesi Mezopotamya Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Tabancayla yaralanan İ.H.H., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Yaralı yakınlarının hastaneye gelmesiyle, kavga hastane bahçesinde bıçak ve pala kullanılarak devam etti. Bu kavga sonucunda S.S.H., M.H., A.H., M.N.Ç. ve Ş.Ç. çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen polis ve güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle kavga kontrol altına alındı. Yaralılardan M.N.Ç. ve Ş.Ç. Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırılırken, diğer yaralılar Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Feci Kazada Hayatını Kaybeden 4 Kişi Toprağa Verildi

Feci Kazada Hayatını Kaybeden 4 Kişi Toprağa Verildi