20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Belirli Bir Noktada Yoğunlaştı

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Belirli Bir Noktada Yoğunlaştı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları, ekiplerin yoğunlaştığı 2 kilometre mesafedeki mısır ve buğday tarlalarında devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Belirli Bir Noktada Yoğunlaştı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ekipler, mahalleye yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan ekili mısır ve buğday biçili tarlaların olduğu bir bölgede çalışmaları yoğunlaştırdı. Çok sayıda ekip, iz arama köpekleri ve iş makineleriyle bölgede arama faaliyetlerine devam ediyor.

Aramalara komandolar da destek veriyor. Tarlalarda yapılan detaylı çalışmalar kapsamında iz arama köpekleriyle birlikte her alan titizlikle inceleniyor. Ekipler, Narin Güran'dan bir iz bulabilmek için yoğun çaba sarf ederken, bölge halkı da arama çalışmalarına katkı sağlıyor.

Çalışmalar Umutla Devam Ediyor

Tavşantepe Mahallesi sakinleri, kaybolan Narin’in bulunması için yetkililere desteklerini sürdürürken, ekipler Narin'in bulunması için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Arama çalışmaları, küçük Narin’in ailesi ve tüm Türkiye tarafından endişe ile takip ediliyor.

Yetkililerden Çağrı

Yetkililer, vatandaşların çalışmaların yapıldığı bölgeye yaklaşmamalarını ve arama ekiplerinin talimatlarına uymalarını istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan yetkililer, çalışmaların titizlikle devam ettiğini ve Narin Güran'ın en kısa sürede bulunması için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirttiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ordinaryüs Prof. Dr. Mazhar Osman Ölümünün 73. Yılında Anıldı

Ordinaryüs Prof. Dr. Mazhar Osman Ölümünün 73. Yılında Anıldı