19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Acılı Baba Arif Güran: "Devletimiz Gereken Her Şeyi Yapıyor, Narin Bunu Hak Etmedi"

Acılı Baba Arif Güran: "Devletimiz Gereken Her Şeyi Yapıyor, Narin Bunu Hak Etmedi"

Arif Güran, kızının kaybolması ve ardından bulunması sürecinde devletin her türlü yardımı sağladığını belirtti. Narin'in diğer çocuklarından farklı bir yeri olduğunu ve asla böyle bir şeyi hak etmediğini dile getirdi. Köylerdeki mezarlıkların genel durumuna değinerek, mezarlıklarla ilgili suçlamaları anlamadığını söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Acılı Baba Arif Güran: "Devletimiz Gereken Her Şeyi Yapıyor, Narin Bunu Hak Etmedi"

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın babası Arif Güran, sürece dair açıklamalarda bulundu. Güran, devletin ve jandarmanın tüm imkanlarıyla soruşturmayı sürdürdüğünü belirterek, "Devletimiz gereken her şeyi yapıyor, yapmaya da devam ediyor. İnşallah katil kim ortaya çıkacak. Allah razı olsun bir acılı baba için ne gerekiyorsa jandarma onu yaptı." dedi.

Arif Güran, kızının kaybolmasından bu yana yaşadıkları süreci anlatarak, "Ben çocuklarımın içinde Narin'i farklı görürdüm. Diğerleri bir şey istediğinde yok derdim ama Narin'e diyemezdim. Ben kızım bunu hak etmedi. Neden, niçin bunu hiçbir çocuk hak etmez. Benim Narinim de hak etmez." ifadelerini kullandı. Güran, Narin’den önce rahatsız olan kızı Tülin’i de kaybettiğini hatırlatarak, çocukları için her şeyi yaptığını vurguladı.

Mezarlıklarla ilgili tartışmalara da değinen Güran, "Köylerde isimsiz yüzlerce mezar var. Sorulduğunda zaten kendimden geçmiştim. Orada benim kızımın sadece mezar taşı değil, birçok mezarın taşı yok. Köylerde mezarlıklar böyle. Büyükşehirlerdeki gibi değil. Bunu kızımıza bir şey yapmışız buna mı getiriyorlar anlamıyorum ki." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Güran'ın Ağabeyi Enes Güran'ın İfadesi Ortaya Çıktı: "Kardeşime Kim Ne Yaptı Bilmiyorum"

Narin Güran'ın Ağabeyi Enes Güran'ın İfadesi Ortaya Çıktı: "Kardeşime Kim Ne Yaptı Bilmiyorum"