19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, Halilbeyoğlu köyü Solaklar mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kontrol altına alındı. İhbar üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına 41 araç, yaklaşık 150 personel ve 2 helikopterle müdahale edildi. İş makineleri de yol açma çalışmaları yaptı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı ve gazetecilere, ekiplerin yangına kısa sürede müdahale ettiğini söyledi. Hacıbektaşoğlu, "Çok şükür bu saat itibarıyla yangın kontrol altına alındı. Hem söndürme hem de soğutma çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalıştı ve büyük bir fayda sağladı. Şu ana kadar herhangi bir vatandaşımıza veya görevlimize sıkıntı yaşanmadı" dedi.

Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan diğer yetkililer arasında AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Devrek Kaymakam Vekili Adem Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meksika Devlet Başkanı López Obrador'dan ABD Büyükelçisi Salazar'a Sert Yanıt

Meksika Devlet Başkanı López Obrador'dan ABD Büyükelçisi Salazar'a Sert Yanıt