19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Şişli'de Mezarlıkta Kaçak Kazı: 4 Şüpheli Yakalandı

Şişli'de Mezarlıkta Kaçak Kazı: 4 Şüpheli Yakalandı

Şişli Feriköy Mahallesi’nde Aya Lefter Kurtuluş Rum Ortodoks Mezarlığı içinde yapılan kaçak kazıda 4 kişi gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Şişli'de Mezarlıkta Kaçak Kazı: 4 Şüpheli Yakalandı

Şişli'nin Feriköy Mahallesi'nde 23 Ağustos Cuma günü Aya Lefter Kurtuluş Rum Ortodoks Mezarlığı'nda kaçak kazı yapıldığı tespit edildi. Mezarlıkta yaklaşık 6 metre derinliğinde bir kazı yapıldığı belirlendi. Yetkililer, durumun polise bildirilmesinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal etti.

Kazı yapılan bölgede yapılan incelemede, 48 çömlek parçası, 6 pet şişe ve 1 cam kavanoz bulundu. Ekipler, şüphelilerin Küçükçekmece'den iki ayrı araçla mezarlığa geldiklerini belirledi. Kimlikleri ve adresleri tespit edilen V.Ş, N.S, M.A ve A.A, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yapılan aramalarda, şüphelilerden N.S. ve V.Ş'nin adreslerinde definecilik ve define yerleri ile ilgili 48 sayfalık doküman, kaya kırmada kullanılan 6 patlayıcı madde, define aramada kullanılan alan tarama cihazı, kroki ve havalı tabanca ele geçirildi.

Zanlıların mezarlık yakınlarında gömü olduğuna inandıkları için kazı yaptıkları, ancak herhangi bir materyal bulamadıkları öğrenildi. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İbrahim Hatipoğlu'ndan UEFA Şampiyonlar Ligi Öncesi Açıklama: "Tek Amaç Young Boys Maçı"

İbrahim Hatipoğlu'ndan UEFA Şampiyonlar Ligi Öncesi Açıklama: "Tek Amaç Young Boys Maçı"