20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Gündem Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 şehit!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 şehit!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP patlaması sonucu ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın şehit olduğunu duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 şehit!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için taziye mesajı yayınlandı.

Milli Savunma Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 22 Mayıs 2024 tarihinde meydana gelen patlama sonucu Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba ağır yaralandı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Bakanlık açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Acı Haber Ailesine Ulaştı

Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın ailesine acı haber yetkililer tarafından iletildi ve Iğdır merkez Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin bekar olduğu ve 5 erkek, 2 kız kardeşi bulunduğu, ayrıca ikiz kardeşi Sedat Zorba'nın olduğu öğrenildi. Cenazenin bugün içerisinde defnedileceği ancak defin saatinin daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vahşi cinayet! Babasını silahla öldürdü!

Vahşi cinayet! Babasını silahla öldürdü!