20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Gündem Külotlu çorap cinayeti davasında nihai karar açıklandı

Külotlu çorap cinayeti davasında nihai karar açıklandı

İstanbul'da geçen yıl ormanda boğularak öldürülen Semih Sevim'in cinayetiyle ilgili son karar verildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Külotlu çorap cinayeti davasında nihai karar açıklandı

Seçil Çiftçi'ye Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi

Geçtiğimiz yıl, el ve ayakları bağlanarak külotlu çorapla boğulan ve ormanda bulunan Semih Sevim cinayeti ile ilgili tutuklu yargılanan eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi'ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, babası Cemal Çiftçi'ye ise müebbet hapis cezası verildi.

Kimliği Bilinmeyen Ceset Sancaktepe Ormanı'nda Bulundu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 Ocak 2023 tarihinde Sancaktepe'deki ormanda elleri ve ayakları bağlı, külotlu çorapla boğulmuş bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı ve olay yerine gitti.

Sevim'in Kaybolduğu Tokat'ta Ailesi Kayıp İhbarında Bulundu

Yapılan araştırmalar sonucunda, cesedin Tokat'ta kayıp olan Semih Sevim'e ait olduğu belirlendi ve Sevim'in ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu ortaya çıktı.

Jandarma ekipleri, sosyal medya paylaşımlarını ve araç hareketliliklerini inceleyerek 4 ayrı adreste eş zamanlı baskın düzenledi ve cinayetle ilgili ipuçlarına ulaşmaya çalıştı.

Sevim'in eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi'nin çelişkili ifadeleri üzerine şüphelenen polis, Çiftçi'yi gözaltına aldı ve cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Çiftçi, Sevim'le aralarında çıkan kavgada onu öldürdüğünü ve cesedi babası ile birlikte Sancaktepe'deki ormana bıraktıklarını itiraf etti.

Ankara 19'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak öldürme' suçundan yargılanan Çiftçi ve babası Cemal Çiftçi, karar duruşmasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücret artışı yapılmayan bakanların maaşlarına yüksek oranda zam yapıldı

Asgari ücret artışı yapılmayan bakanların maaşlarına yüksek oranda zam yapıldı