19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Seyir Halindeki Otomobilde Yangın Çıktı

Diyarbakır'da Seyir Halindeki Otomobilde Yangın Çıktı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, seyir halindeki otomobilin ön kısmında çıkan yangın, sürücünün ve akaryakıt istasyonu çalışanlarının müdahalesiyle söndürüldü. Yangın anı güvenlik kameralarına yansıdı. Sürücü, eşi ve 3 çocuğuyla tatil dönüşü Ankara'ya doğru yola çıkıyordu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Seyir Halindeki Otomobilde Yangın Çıktı

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde, seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Olay, Suat N.'nin kullandığı 06 EEK 870 plakalı otomobilin kırsal Yiğit Çavuş Mahallesi mevkisinde seyir halindeyken ön kısmından alev almasıyla meydana geldi.

Suat N., yangın başladığında otomobili durdurup, eşi ve 3 çocuğuyla araçtan indi. Alevleri gören akaryakıt istasyonu çalışanları, yangın söndürme tüpleriyle müdahalede bulunarak alevleri kontrol altına aldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin ve akaryakıt istasyonu çalışanlarının yardımıyla söndürülen yangında, aracın ön kısmında hasar meydana geldi. Yangın anı ve otomobilden panik içinde çıkan sürücü ve ailesinin görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Sürücünün, eşi ve 3 çocuğuyla tatil için memleketi Bitlis'in Tatvan ilçesinden dönerken yola çıktığı ve Ankara'ya doğru yola devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sultan II. Bayezid Vakfı'ndan Diyarbakır'da Unutulmaz Sünnet Şöleni

Sultan II. Bayezid Vakfı'ndan Diyarbakır'da Unutulmaz Sünnet Şöleni