19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Küçük Narin'in Cesedini Saklayan Kişi İtirafçı Oldu: "200 Bin Lira Teklif Edildi"

Diyarbakır'da Küçük Narin'in Cesedini Saklayan Kişi İtirafçı Oldu: "200 Bin Lira Teklif Edildi"

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedini sakladığı tespit edilen Nevzat B., olayla ilgili tüm detayları itiraf etti. Amca Salim Güran'ın 200 bin lira teklif ederek cesedi yok etmesini istediğini belirten Nevzat B., cesedi Eğertutmaz Deresi'ne gömdüğünü söyledi. Jandarma, Nevzat B.'nin ifadesine uygun olarak derede keşif yaparken, Salim Güran suçlamaları reddetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Küçük Narin'in Cesedini Saklayan Kişi İtirafçı Oldu: "200 Bin Lira Teklif Edildi"

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın davasında yeni gelişmeler yaşandı. Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin, Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde ve üzeri taşla örtülü şekilde ölü bulundu. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucu, kırmızı bir otomobilin 21 Ağustos'ta saat 15.40'ta Narin'in cesedinin bulunduğu noktaya yakın bir bölgede 50 dakika boyunca park halinde olduğu tespit edildi. Söz konusu aracın, sıva ustası Nevzat B.'ye ait olduğu belirlendi ve Nevzat B. gözaltına alındı.

Nevzat B.'nin ifadesine göre, 2 Eylül'de tutuklanan Narin'in amcası ve mahalle muhtarı Salim Güran, beyaz renkli otomobiliyle Narin'in cesedini getirdi. Battaniyeye sarılı halde olan cesedi yok etmesi için Nevzat B.'ye 200 bin lira teklif eden Salim Güran, cesedi Eğertutmaz Deresi'ne götürmesini istedi. Nevzat B., cesedi derede bulduğu sığ bir alana bırakarak üzerine taş koyduğunu söyledi.

Jandarma, Nevzat B.'nin itirafları doğrultusunda Eğertutmaz Deresi'nde keşif çalışması yaptı ve Nevzat B.'nin ifadesine başvurdu. İfadeleri sonrası Nevzat B. adliyeye sevk edildi. Salim Güran ise cezaevinde verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Yapılan incelemelerde, Nevzat B.'nin Narin'in cesedini aldığı mezarlıkla cesedin bulunduğu dere arasındaki mesafenin araçla 3 dakika sürdüğü belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin İlk Haftasında ABB FOMGET'i 2-1 Mağlup Etti

Fenerbahçe Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin İlk Haftasında ABB FOMGET'i 2-1 Mağlup Etti