19 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
Diyarbakır
HAFİF YAĞMUR
30°
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ın Amcası S.G. Tutuklandı: İşte Amcasının İfadesi

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ın Amcası S.G. Tutuklandı: İşte Amcasının İfadesi

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası S.G., "Kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamasıyla tutuklandı. Amcanın ifadesinde neler söylediği ve gelişmeler haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ın Amcası S.G. Tutuklandı: İşte Amcasının İfadesi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası ve Tavşantepe köyü muhtarı S.G., "Kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narin'i bulmak için yapılan arama çalışmaları 14 gündür devam ederken, amcanın ifadesi de ortaya çıktı.

Amcanın İfadesi:

Amca S.G., Narin'in babasına "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" dediği iddialarını reddederek, Narin'i arama çalışmalarına katıldığını belirtti. S.G., Narin'in DNA'sının aracında bulunmasıyla ilgili olarak, "Onu aracıma hiç bindirmedim, DNA profilinin araçta nasıl çıktığını bilmiyorum. Arabanın kapılarını evimin önünde bazen açık bırakıyordum," ifadelerini kullandı.

Narin Hâlâ Bulunamadı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin'e ilişkin dağ taş aramalar yapıldığını ancak henüz bir sonuca ulaşılamadığını belirtti. Adli tıp incelemelerinin devam ettiğini ifade eden Tunç, "Anne ve babadan alınan kan örnekleri, amcanın arabasında bulunan örneklerle eşleşti ve bu doğrultuda tutuklama gerçekleşti. Asıl temennimiz Narin'in canlı olarak bulunması," dedi.

A Haber muhabiri Sinan Yılmaz ise amca S.G.'nin ilk ifadesinde, Narin'i hiç arabasına almadığını ve babasına tehdit içerikli herhangi bir söz söylemediğini belirttiğini aktardı.

Son Durum:

Narin Güran'ın bulunması için yapılan aramalar tüm hızıyla sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer Narin'in canlı olarak bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney Kaza Kurşunuyla Şehit Oldu

Diyarbakır'da Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney Kaza Kurşunuyla Şehit Oldu