20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor: Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya Tepki

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor: Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya Tepki

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde devam ediyor. Şarkıcı Demet Akalın, Müge Anlı'nın Narin konusunu programına taşımamasına tepki gösterdi. Müge Anlı, yayın yasağı nedeniyle konuyu ele alamadığını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Devam Ediyor: Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya Tepki

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 13 gün önce Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kayıp kızın bulunması için güvenlik güçleri, AFAD ve gönüllü ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor.

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden, Müge Anlı'nın kayıp Narin Güran'ı programına taşımaması üzerine eleştiride bulundu. Akalın, paylaşımında "Müge Anlı neden narini işlemiyorsun? Neden? Ölüyoruz meraktan sen de işlemezsen vay halimize" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı’dan Açıklama

Müge Anlı, Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran’ın durumunu ele almadığı için gelen tepkilere ATV'de katıldığı Kahvaltı Haberleri programında yanıt verdi. Anlı, "Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

Arama Çalışmaları Sürüyor

Diyarbakır Valiliği ve emniyet güçlerinin öncülüğünde sürdürülen arama çalışmalarına çok sayıda ekip katılıyor. Narin Güran'ın ailesi, küçük kızın sağ salim bulunması için umutla bekleyişini sürdürüyor. Yetkililer, vatandaşların da duyarlılık göstermesini ve kayıp çocuk hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların hemen yetkililere bildirmesini istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yerli Örümcek Adam Tekirdağ’da: Şehri Karış Karış Geziyor

Yerli Örümcek Adam Tekirdağ’da: Şehri Karış Karış Geziyor