20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran İçin Mahallenin Çevresi 8 Kez Arandı

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran İçin Mahallenin Çevresi 8 Kez Arandı

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için mahallede arama çalışmaları 8 kez tekrarlandı. Küçük kızın bulunması için aramalar sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran İçin Mahallenin Çevresi 8 Kez Arandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için mahalle ve çevresinde arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Güvenlik güçleri ve arama ekipleri, küçük kızın bulunması için mahallede ve civarda 8 kez arama yaptı. Narin'in izine rastlanamazken, aramalar tüm detaylarıyla sürdürülüyor.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ve aynı zamanda Narin'in amcası olan Tavşantepe köyü muhtarı S.G., "Kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamalarıyla tutuklandı. Narin'in kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma genişletilerek devam ederken, aile ve mahalle sakinleri küçük kızın sağ salim bulunması için umutlarını koruyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yapılan incelemelerde elde edilen izlerin kime ait olduğuna dair net bir belirleme yapılamadığını ve çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Ayrıca, Narin'in ailesinden alınan DNA örneklerinin amcanın aracında bulunan örneklerle eşleştiği ve bu doğrultuda tutuklama işleminin gerçekleştirildiği bildirildi.

Narin Güran'ın bulunabilmesi için geniş çaplı aramalar yapılmaya devam ederken, güvenlik güçleri ve ekipler, kayıp çocuğun izini sürmek için her türlü teknolojik ve insani kaynağı seferber ediyor. Yetkililer, Narin'in sağ salim bulunmasını temenni ediyor ve kamuoyuna gelişmelerle ilgili düzenli bilgilendirmeler yapılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de Toplu Taşıma Araçlarındaki Sahte "Canlı Bomba" Mesajı Panik Yarattı

Kocaeli'de Toplu Taşıma Araçlarındaki Sahte "Canlı Bomba" Mesajı Panik Yarattı