20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Gündem Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Muhtar Amcasının Gözaltı Süresi Uzatıldı

Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Muhtar Amcasının Gözaltı Süresi Uzatıldı

Diyarbakır Bağlar’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın muhtar amcası S.G.’nin gözaltı süresi 24 saat uzatıldı. Arama çalışmaları ise 12. gününde yoğun bir şekilde devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Muhtar Amcasının Gözaltı Süresi Uzatıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 12. gününde devam ediyor. Bölgede yoğunlaştırılan arama kurtarma çalışmalarına komandolar da destek veriyor. Son gelen bilgilere göre, aramalar köye 2 kilometre mesafedeki sulama kanalı yakınlarında sürdürülüyor. Ekili mısır ve buğday tarlalarının bulunduğu alanda çok sayıda ekip, iz arama köpekleri ve iş makineleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Amcanın Gözaltı Süresi Uzatıldı

Daha önce gözaltına alınan Narin'in muhtar olan amcası S.G. hakkında yeni gelişmeler yaşandı. S.G.'nin gözaltı süresi 24 saat uzatıldı. Yapılan incelemelerde amcanın aracında Narin'in DNA'sı tespit edilmiş, ayrıca telefon kayıtlarını sildiği belirlenmişti. S.G.’nin, Narin’in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi.

Telefon Kayıtları Silinmiş

Amca S.G.'nin, Narin'in kaybolmasının ardından telefonunun 1 saat boyunca kapalı olduğu tespit edildi. Ayrıca, amcanın telefonundaki tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı ortaya çıktı. Şüphelinin, jandarmadaki işlemleri sürüyor.

DNA'lar Eşleşti

Narin'in anne ve babasından alınan DNA örneklerinin, amcaya ait araçtaki DNA ile uyuştuğu tespit edildi. Araç koltuğunda bulunan DNA, Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan örneklerle aynı çıktı.

Ağabeyi Serbest Bırakıldı

Geçtiğimiz günlerde Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. de gözaltına alınmış, kolundaki ısırık izi nedeniyle İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Yapılan incelemede ısırık izinin Narin'e ait olmadığı belirlenince E.G. serbest bırakıldı.

Narin Güran'ı bulmak için yürütülen arama çalışmaları ve soruşturma titizlikle devam ediyor. Tüm Türkiye, Narin’den gelecek güzel haberleri bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır Bismil’de Otomobilin Çarptığı Amine Altun Hayatını Kaybetti

Diyarbakır Bismil’de Otomobilin Çarptığı Amine Altun Hayatını Kaybetti