20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Gündem Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran İçin 1 Milyon TL Ödül: Sezgin Baran Korkmaz’dan Destek

Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran İçin 1 Milyon TL Ödül: Sezgin Baran Korkmaz’dan Destek

Sezgin Baran Korkmaz, ABD'de tahliye edilmesinin ardından Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için 1 milyon TL ödül vereceğini duyurdu. Korkmaz, X hesabından yaptığı paylaşımda, halktan Narin’in bulunması için yardım istedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır’da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran İçin 1 Milyon TL Ödül: Sezgin Baran Korkmaz’dan Destek

Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran İçin Sezgin Baran Korkmaz’dan 1 Milyon TL Ödül Teklifi

ABD'de kara para aklama suçlamasıyla yakalanıp Avusturya'dan iade edilen ve kısa bir süre önce tahliye edilen iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran için dikkat çekici bir adım attı. Korkmaz, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan küçük kızın bulunmasına yardımcı olacak kişiye 1 milyon TL para ödülü vereceğini açıkladı.

Korkmaz, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Narin'in bulunmasına veya yerini bildiren kişiye 1 milyon Türk lirası hediye edeceğim. Lütfen gözünüzü dört açın, resme bakın" ifadelerini kullandı. Narin Güran’ın kaybolması, hem yerel hem de ulusal düzeyde büyük yankı uyandırmışken, Korkmaz’ın bu çağrısı, arama çalışmalarına destek sağlamak amacıyla büyük ilgi gördü.

Narin Güran, 21 Ağustos günü Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinin yakınında oyun oynarken kayboldu. O günden bu yana yapılan arama çalışmalarında henüz bir sonuç alınamadı. Aile, yetkililer ve gönüllüler, küçük kızın bulunması için seferber olmuş durumda.

Bu olay, bölge halkı arasında da derin bir üzüntüye neden olurken, Korkmaz’ın ödül teklifi, arama çalışmalarına katkı sağlamak ve daha fazla kişiyi bu sürece dahil etmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Danimarkalı Çiftin Dünya Turu: 140 Günün Ardından Diyarbakır’a Ulaştılar

Danimarkalı Çiftin Dünya Turu: 140 Günün Ardından Diyarbakır’a Ulaştılar