20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Gündem 4 yaşındaki çocuk, uyuyan arkadaşını 13 kez ısırdı ve annesini endişelendirdi!

4 yaşındaki çocuk, uyuyan arkadaşını 13 kez ısırdı ve annesini endişelendirdi!

Konya Selçuklu'da bulunan bir anaokulunda, 4 yaşındaki bir kız çocuğunun uyku odasında, uyuyan 3 yaşındaki bir erkek çocuğuna saldırarak vücudunun çeşitli yerlerinden 13 kez ısırdığı bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
4 yaşındaki çocuk, uyuyan arkadaşını 13 kez ısırdı ve annesini endişelendirdi!

Konya'da Anaokulunda Korkunç Olay: Kız Çocuğu Diğer Çocuğu 13 Yerinden Isırarak Yaraladı

24 Nisan 2024 tarihinde Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir anaokulunda yaşanan dehşet verici olayda, bir kız çocuğu yanındaki erkek çocuğunu vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdı.

Olayın ardından başlatılan adli ve idari soruşturma kapsamında, mağdur çocuğun annesi yaşananları dehşetle anlattı.

Elife C., olayı şu sözlerle dile getirdi: "Kafatasından, gözünün üzerinden, ağzından, yanaklarından, kulağından koparcasına, omzundan, parmağından, kol bileğinden ısırıldığını gördük."

Olayın yaşandığı anaokulunda uyuyan çocukların paniğe kapılması üzerine, öğretmenler duruma müdahale ederek saldırgan kız çocuğunu diğer çocuktan ayırdı.

Yaşanan travma sonrası mağdur çocuğun ailesi, savcılık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde şikayette bulunarak soruşturma talebinde bulundu.

Annenin anlattığına göre, oğlunun ısırıldığı yerler üzerinde hala izler bulunmakta ve olayın etkileri terapilerle atlatılmaya çalışılmaktadır.

Olayın detayları, yaşanan dehşet ve mağduriyet karşısında Elife C., 15 yıllık öğretmenlik hayatında benzer bir olayla karşılaşmadığını belirterek duygularını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayram temizliği yaparken camdan düşen kişi hastaneye kaldırıldı

Bayram temizliği yaparken camdan düşen kişi hastaneye kaldırıldı