20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Ekonomi Dev marka Hyundai, fiyatını sadece 835 bin TL'ye düşürdü!

Dev marka Hyundai, fiyatını sadece 835 bin TL'ye düşürdü!

Hyundai'nin Türkiye pazarındaki dikkat çeken A sınıfı hatchback modeli i10, hanımların tercihi olmaya devam ediyor. Şık, kompakt ve uygun fiyatlı araç, geniş donanım seçenekleriyle öne çıkıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dev marka Hyundai, fiyatını sadece 835 bin TL'ye düşürdü!

Hyundai i10: Türkiye Pazarında Dikkat Çeken A Sınıfı Hatchback Model

Hyundai, Türkiye pazarındaki A sınıfı hatchback modeli i10 ile dikkat çekmeye devam ediyor ve özellikle hanımların tercihi haline gelen bu şık ve kompakt araç, kullanıcı dostu özellikleri ve uygun fiyat seçenekleriyle ön plana çıkıyor.

Geniş Donanım Seçenekleri ve Kullanıcı Odaklı Tasarım

Hyundai i10, Türkiye pazarında dört farklı donanım seçeneği ile satışa sunuluyor ve her bir model, kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı amaçlıyor.

Kullanışlı, Ekonomik ve Şehir İçi Kullanıma Uygun

Hyundai i10, başlangıç donanımında 67 beygir gücünde 1.0 litrelik benzinli motor ve manuel şanzıman ile sunuluyor; bu kombinasyon, şehir içinde yeterli performans ve yakıt verimliliği sağlamanın yanı sıra dar sokaklarda ve yoğun trafikte kolay manevra imkanı sunuyor.

Hyundai i10, çeşitli donanım seviyeleri ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap ediyor; en üst seviyelerde daha güçlü motor seçenekleri, otomatik şanzıman, gelişmiş güvenlik özellikleri ve konfor sunuluyor, bu da kullanıcılara güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi vadediyor.

Hyundai i10'un modern dış tasarımı, kompakt yapıya sahip olmasına rağmen geniş iç mekan sunarak sürücü ve yolcular için konforlu bir ortam yaratıyor ve ergonomik iç tasarımı ile de rahat bir seyahat deneyimi sunuyor.

Aracın fiyat listesi, kullanıcılar için çekici seçenekler sunuyor; uygun başlangıç fiyatı ekonomik araç arayanlar için cazipken, daha üst donanım seviyelerinde sunulan özellikler göz önüne alındığında rekabetçi fiyatlarla karşılaşmak mümkün.

Güncel fiyatlar incelendiğinde ise şu şekilde karşımıza çıkıyor: 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel Fiyatı: 835.000 TL, 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT Fiyatı: 885.000 TL, 1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT Fiyatı: 870.000 TL, 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT Fiyatı: 935.000 TL.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Benzin ve motorin fiyatlarında indirim müjdesi!

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim müjdesi!