20 Eylül 2024
Son Dakika Diyarbakır Haberleri
ANASAYFA Ekonomi Altın fiyatlarının yükseleceği tarihi İslam Memiş duyurdu! Gram ve çeyrek altında kaçırılmayacak fırsat yaklaşıyor

Altın fiyatlarının yükseleceği tarihi İslam Memiş duyurdu! Gram ve çeyrek altında kaçırılmayacak fırsat yaklaşıyor

Altın fiyatlarındaki son durum ve dolar tahmini üzerine yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş, yatırımcıları heyecanlandırıyor. Altın fiyatlarındaki gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar için önemli bir referans noktası haline geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altın fiyatlarının yükseleceği tarihi İslam Memiş duyurdu! Gram ve çeyrek altında kaçırılmayacak fırsat yaklaşıyor

İslam Memiş: Altın Fiyatlarının Yükseleceği Tarihi Açıkladı!

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş, yatırımcıların dikkatini çekerken altın borcu olanlar ve düğün planlayanlar için İslam Memiş'in son dakika altın yorumu önem taşıyor.

İslam Memiş: Ons Altın Tahmini ve Son Durum!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altının fiyatı hakkında yaptığı açıklamada, önceki beklentilerin aksine 2363 dolara yükselerek 2380 dolara ulaşmayabileceğini belirtti ve önümüzdeki haftalar için aşağı yönlü bir trend öngördü.

İslam Memiş: Gram Altın Fiyatı Yıl Sonu Tahmini!

Gram altın fiyatı için tahminde bulunan İslam Memiş, 2427-2437 lira arasında seyrettiğini belirterek yıl boyunca 3000-3500 TL aralığında seyredeceğini beklediğini ve Temmuz ile Eylül aylarında yeni zirveler öngördü.

İslam Memiş: Dolar Kuru Tahmini ve Alım Tavsiyesi!

Dolar kuru için de görüş bildiren İslam Memiş, doların yatırım aracı olmadığını vurgulayarak FED kararını beklediğini ve 35 TL altında alım fırsatı olarak değerlendirebileceğini belirtti.

NOT: İslam Memiş'in açıklamaları derlenmiş olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zifte Yapışan Kaplumbağaların Yaşam Mücadelesi Kötü Bitti

Zifte Yapışan Kaplumbağaların Yaşam Mücadelesi Kötü Bitti